Nobila Casa

A Nobila Casa egy belső lakberendezési tárgyakat kínáló kolozsvári üzletlánc, amely 1999 óta van jelen a piacon. A családi vállalkozás Mendola Group cégcsoport része.

A Nobila Casa célja kihangsúlyozni az otthon melegségét és a személyes stílust; a jólétet a legmagasabb szintre emelni, színekben és textúrákban változatos termékei által.

A siker receptje több nélkülözhetetlen elemet is tartalmaz: széles választék, amely követi a trendeket, szenvedély, amely lehetővé teszi, hogy minden otthonban sajátos stílust és személyiséget alakítsunk ki mindenki számára elérhető költségvetésből. Elengedhetetlen ugyanakkor a magas színvonalú szolgáltatás is, amely kielégíti a legigényesebb vásárlókat is.

2017-ben az üzletlánc 15 üzletet foglal magába Románia-szerte 13 kulcsfontosságú városban: Nagyszeben, Kolozsvár, Bukarest, Temesvár, Brassó, Arad, Marosvásárhely, Gyulafehérvár, Nagybánya, Beszterce, Zilah, Csíkszereda és Székelyudvarhely. A Nobila Casa márka az 1991-ben létrejött Mendola Group cégcsoportba tartozó Mendola Pro része.

(forrás: NobilaCasa)