Referenciák

Nobila Casa

A Nobila Casa egy belső lakberendezési tárgyakat kínáló kolozsvári üzletlánc, amely 1999 óta van jelen a piacon. A családi vállalkozás Mendola Group cégcsoport része.

A Nobila Casa célja kihangsúlyozni az otthon melegségét és a személyes stílust; a jólétet a legmagasabb szintre emelni, színekben és textúrákban változatos termékei által.

A siker receptje több nélkülözhetetlen elemet is tartalmaz: széles választék, amely követi a trendeket, szenvedély, amely lehetővé teszi, hogy minden otthonban sajátos stílust és személyiséget alakítsunk ki mindenki számára elérhető költségvetésből. Elengedhetetlen ugyanakkor a magas színvonalú szolgáltatás is, amely kielégíti a legigényesebb vásárlókat is.

2017-ben az üzletlánc 15 üzletet foglal magába Románia-szerte 13 kulcsfontosságú városban: Nagyszeben, Kolozsvár, Bukarest, Temesvár, Brassó, Arad, Marosvásárhely, Gyulafehérvár, Nagybánya, Beszterce, Zilah, Csíkszereda és Székelyudvarhely. A Nobila Casa márka az 1991-ben létrejött Mendola Group cégcsoportba tartozó Mendola Pro része.

(forrás: NobilaCasa)

Innovatív vállalkozás, merész tervekkel...

StartUp vállalkozásunkat egy pályázat megírásával kezdtük, melyet kiemelkedő pontszámmal meg is nyertünk. Számunkra ez jelentette az első visszajelzést, hogy jó úton járunk.
Hivatalos Google partnerek vagyunk, megfelelő képesítéssel és engedéllyel rendelkezünk, ami egyben garancia is, szolgáltatásaink kiemelkedő minőségére.
Célunk, hogy megismertessük környezetünket a nagyvilággal, korszerű digitális technológiák segítségével.

Részletek...

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.